Uit eten!

Uit eten gaan met mij resulteert altijd in nog een etentje, maar dan thuis!

Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar nieuwe smaken! Wordt vaak positief verrast en dat neem ik dan lekker mee naar huis. In dit geval gingen we uit eten voor mijn dochters verjaardag. Er was natuurlijk best wel veel keuzes in Utrecht maar zijn uiteindelijk terecht gekomen bij Koenraad. we begonnen met een heerlijke cocktail en daarna een voorgerecht en een hooft gerecht.

Bij hun zou ik aanraden meerdere gerechten te nemen want de gerechtjes zijn ini mini. Echt te klein om voldaan te zijn met voor en hooft gerecht.

Didrik m’n zoon was er ook bij en had een uiterst subtiel en vernieuwend gerecht.

Tartaar met mierikswortel verse champignons en gepofte boekweit.

Van zijn gerecht geen foto genomen maar toen ik het thuis ging na 🐵🐵 wel.

Nodig:

400 gram mooi vers tartaar

Verse mierikswortel

Beetje slagroom

Verse bio kastanje champignons

Boekweit

Theelepel nigellazaad

De Tartaar heb ik gekocht bij de stijlslager, ja die hebben we ook hier in Den Haag. Naast de groente juwelier is dat echt een fijn adres om mooi en geweldig vlees te kopen. Veel van de Waddeneilanden

Ik ben super blij met de Stijlslager op de Goudsbloemlaan. Echt een aanrader!

Snij de kastanjechampignons in dunne plakken.

Doe een klein beetje olie in een koeken pannetje en rooster de boekweit, doe er de nigellazaadjes bij.

Rasp wat verse mierikswortel 2 eetlepels ongeveer en klop deze met 6 eetlepels slagroom.

Verdeel de tartaar over 4 bordjes en doe er wat dressing van de mierikswortel op.

Decoreer dit nu met de dunne plakjes champignons.

Doe er de gepofte boekweit op.

Serveer het en echt een verrassende smaak zal je beleven. Ik heb dit op mijn manier vertolkt!🤩

Hopelijk vinden jullie het net zo lekker als ik.

Leef en geniet🥰

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: