Mijn lief kookt!

Ja steeds vaker en vaker kookt hij! Sinds ik meer en meer werk. Lekker sta te bakken, is het heerlijk om thuis te komen aan een gedekte tafel.

Zo lekker en makkelijk, pasta Carbonara eerst dacht ik hij kan alleen kaasfondue. Maar er gaat veel meer in deze man verscholen. Gisteren was het Tandori chicken ook heeft hij al gewokt! Ik sta versteld, en oooohhh wat is het heerlijk.

Eerst even de magere bacon bakken, onder tussen staan de pastatjes al te pruttelen.

Nodig:

Pasta voor 2

Magere bacon

Pakje kook room

Geraspte parmezaan

Broccoli

Zout

Peper en nog meer parmezaan om er overheen te strooien

2 verse eigeel

Zet wat dingen klaar op tafel, rasp parmezaan en splits het eitje. Eiwit kan je bewaren in de koelkast. Eigeel zet je in een mooi glaasje.

Doe de helft van de kook room door de bacon, en de geraspte kaas ook! Smaak af met zout en versgemalen Peper.

Doe de broccoli bloemen in een bord met beetje water. Stoom het op 7 min. En jeetje ik sta te kijken. In een hand omdraai heeft hij heerlijke al dente broccoli.

Doe de saus met bacon in de pan met de afgegoten pasta, serveer in diepen borden. Met de broccoli en nog wat kaas.

Wat mij betreft mag hij steeds vaker koken. Het is echt heerlijk. In de simpelheid toont zich de meester.😘

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: