Stamppottijd!

Boerenkoolstamppot met rose peper salie en een waddenburger van de stijlslager Englebert over goed en lekker vlees gesproken.

Dankzij een vriendin werd ik getipt over de Stijlslager Englebert op de Goudsbloemlaan in Den Haag

Ze halen hun vlees voornamelijk van de Waddeneilanden goed Texels lam maar ook runderen die lekker vrij rond wandelen.

🐑🐂🐖

Ze hebben ook vlees van het Livar Varken Yummie!🐷🐷🐷

Nodig:

500 gram kruimel aardappel

2 teentjes knoflook

1 paprika

2 takjes salie

2 eetlepels rose peper

500 gram boerenkool

Klont roomboter

2 of 4 Waddenburgers

Zout en peper om af te smaken.

Schil de aardappels en leg ze in een pan met water. Zodat de aardappels onder water staan. Leg de boerenkool er boven op en ook de salie gehakte knoflook rosepepers en de paprika.

Zet de pan op het vuur en kook met deksel erop tot de aardappels zacht zijn.

Giet af en stamp met een klontje roomboter en klein scheutje melk.

Bak de waddenburger ook in wat roomboter mooi bruin 3 min. aan weerszijde.

En echt geloof me dit is zo’n lekker stukje vlees en zelfs de jus die wil je erbij doen.😇

Eet het met wat piccalilly erbij.

Deze is niet zelf gemaakt maar blijf me volgen dan houden jullie dat recept van me te goed.

Eet lekker, je hoeft niet elke dag vlees te eten, maar doe je het doe het dan goed!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: