Plaat koken❤️

En toch moet ik toegeven dat ik best een luie kok ben. Daarom is de oven ook zo geweldig.

Gewoon even snijden en je rangschikt het op de oven plaat. Het werk word voor je gedaan, alleen even geduld hebben.

Nodig:

2 zoete aardappels

1 spitskool

2 eetlepels African rub

Olijfolie

2 tomaten

1 ui

Spekjes (mager)

3 teentjes knoflook

Zet oven aan op 180 graden.

Schil en snij de zoete aardappel in patatjes, doe ze in een schaal met 2 eetlepels olijfolie en de African rub huzzel en leg op plaat. Strooi er nog wat Maldon fingerzout op.

Snij nu de Spitskool in 4 parten leg deze ook op de plaat. Zet de plaat in de oven.

Snij de knoflook, ui en de tomaat in blokjes. Bak de spekjes in een koekenpan samen met de ui en de knoflook. Doe de blokjes tomaat erbij, wat zout en peper, en leg het over de spirskool in de oven.

Laat alles gaar worden.

En klaar is Kees!!🤩

Dien het op een bord op en serveer het met beetje Skyr met theelepel citroen mayo.

Eet smakelijk!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: