Rivierkreeft salade.

Gisteren zouden we weer een kreeften feest hebben, maar omdat Corona overal roet in het eten gooit ging dat niet door.

Wel de kreeftjes al in huis dus dan er maar iets anders mee doen.

Ook dat was erg lekker en met 2 gasten hebben we toch gesmikkeld. Een kreeftenfeest met z’n 4 is namelijk niet te doen.

Kreeften salade.

Nodig:

1 appeltje

1 gekookte rode biet

2 hardgekookte eitjes

2 eetlepels kappertje

1 lente uitje fijn gesneden

1 eetlepel citroenmayo

2 eetlepels kefir

2 eetlepels geraspte mierikswortel

1 kilo rievierkreeften van Ikea

Werkwijze:

Pel de kreeften en bewaar 4 mooie als decoratie

Snij de appel en de rodebiet in kleine dobbelsteentjes. Voeg alle overige ingrediënten toe. Smaak af met zout en peper. Doe het in vier schaaltjes waar je ook stukje plastic in hebt gedaan, zodat je het later makkelijk op een bord kan kiepen.

Zet even in koelkast, makkelijk voor te bereiden voordat gasten er zijn.

Tip nu de salade op een bord en decoreer met kreeft rond om en leg er een ongepelde boven op.

Heerlijke start.

Super lekker met een glaasje snaps!@carlassmaak

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: