Zoete aardappel paté

Ja ja deze heb ik al eens eerder gemaakt maar dan niet met rode biet. Vind het nog steeds een top recept, en past heel goed bij rivier kreeft.

Nodig:

2 rode bieten

3 aardappels

1 grote zoete aardappel

5 eieren

1 dl slagroom

Zout

Peper

Bosje verse dragon

Schil deze aardappels en biet!

Maak er dunne plakken van op een mandolin!

Verwijder de dragon blaadjes van de steeltje, hoeft niet klein gesneden te worden

Doe het in drie schalen op kleur.

Doe 2 eieren bij de biet. Bij de aardappel 1 ei en 1/3 van de dragon en 1/3 van de room.

Bij de zoeteaardappel 2 eieren de rest van de room en de dragon blaadjes. Hussel elk schaaltje goed door elkaar. Voeg ook zout en peper toe.

Neem een cakeblik en bekleed deze met bak papier.

Leg nu laag voor laag de groenten in het cakeblik. Eerst de biet dan de aardappel en op het laatst de zoete aardappel.

Leg wat mozzarella op de boven kant en bak op 180 graden in 60 min gaar.

Haal uit de vorm en serveer bij de rivierkreeft op een schaal.

Je ziet de mooie laagjes en echt geloof me dit is SUPER lekker.

Eet smakelijk.

Omdat we wegens de Corona niet met grote gezelschappen feest mogen vieren waren wij met z’n 4. Zo jammer maar toch nog erg gezellig, en vooral lekker. 😇

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: