Bakkerij

Hallo waar je ook bent, terug uit isolatie?
Ik ben zo blij! Ik heb besloten jullie weer persoonlijk te gaan verwennen, doen waar ik van hou, zij het op een ‘veilige’ afstand.

Bij alles wat ik doe, probeer ik mensen te verleiden tot het eten van smaakvolle dingen .

Ik bak en maak onweerstaanbaar heerlijke koekjes en taarten.

Ik mis dat mensen super blij worden van mijn producten, daarom heb ik besloten niet alleen jullie blij te maken maar ook mijzelf.

En stil zitten is echt niets voor mij, een doel hebben maakt me sterker en energieker.

EEN GEHEIM PLEKJE VOOR SMAAK LIEFHEBBERS…

Zij die zoekt die zal me vinden, het is achter het gebouw maar volg m’n straatbakker.

Hier ga ik elke zaterdag zo veel lekkers voor jullie maken.

De zaak is dus elke zaterdag open van 9▶️1

Je kan ook taarten bestellen en deze ophalen of je voorraad heerlijke kaneel of cardemombollen aanvullen in je vriezer.

Cinnemanbun.

Voor a.s. Zaterdag bak ik ze maar bevroren leveren kan ook.

Muesli

Spannende smaken en super gezond zijn mijn nieuwe muesli smaken.

Kortom echt lang stil gezeten heb ik niet. Ik hoop jullie allemaal eens te ontmoeten bij Carla’s Smaak

Liefs en tot Zaterdag.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: