Borrel met Pizza

Van tijd tot tijd haal ik m’n Ferrari uit z’n stalling en ga ik weer eens even los! Wij hebben elke week de Corona beacheclub borrel met onze verdieping. We zitten allemaal binnen, en een keer per week borrelen we. M’n Ferrari is dan een uitkomst. Ik bak de pizza’s en Peter verzorgd de wijn. En dat allemaal op gepaste afstand.

Alle ingrediënten!

Voor het deeg ongeveer 12 pizza’s heb je nodig:

15 gram verse gist

500 gram lauw water

750 gram meel

2 eetlepels olijf olie

10 gram zout

Ik heb een Ankarum assistent gekocht een super toffe hulp in de huishouding. Maak hier je deeg in, doe dit ca 1 uur voor je begint met bakken.

Doe alle ingrediënten in de assistent en draai een mooi en zacht deeg, laat het even staan. Overdekt met een schone theedoek.

Draai hem nog eens en leg hem in de schone theedoek nog even aan de kant voor je gaat beginnen.

Snij ondertussen alle ingrediënten die je wil gebruiken op de pizza’s de smaken die je kan maken zijn:

Tonijn, tomaat, ui, kappertjes en kaas.

Parmaham, artisjokhart, tomaat, blauwschimmelkaas en wat gewelde of verse vijg.

Ansjovis, tomaat, champignon, ui, artisjokhart en mozzarella.

Begin de pizza altijd met een heerlijke tomatensaus deze kan je helemaal zelf maken maar als je het net zo makkelijk en smaakvol simpel wil doen als ik neem je gewoon blokjes tomaat uit een pakje. Neem die met basilica, pers daar nog wat verse knoflook in een theelepel oregano en meng. Deze is lekker en super mager!

Roll de pizza niet te dun en zorg dat de vulling iets binnen de kant blijft.

Doe hem nu in de Ferrari!

Ferrari pizza oven!

Bak hem in ca 4 tot 5 min mooi bruin, zet de Ferrari niet op volle kracht dan gaat het te snel. En is het net als met pannenkoeken bakken dat je de eerste weg gooit.🥵

Pizza met tomaat, olijf, appel, brie, artisjokhart ui en mozzarella!

Geniet van de heerlijke pizza en heb een gezellig samen zijn. Op afstand❤️1,5 meter❤️

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: