Onze biologische slager…

Altijd ja echt altijd word ik blij van nieuwe smaken, iets wat ik nog nooit had gegeten was Salie & Citroen in een worst. Ik woon sinds een tijd in Den Haag nou ja Scheveningen, echt niet slecht hoor. En mijn favo slager woont toevallig ook in ons appartementen complex.

Er komt van alles voorbij, van gezellige duindorpers met hun levens energie tot de wind en de zee. Ik heb het enorm naar m’n zin. In ons gebouw wonen de levens genieters en biologische ambachtelijke slager Ineke & John.

Varkens gehakt met Salie & Citroen. En echt je word gewoon een klein beetje hebberig als je in hun winkel komt.😋 De super lekker worstjes, “of je worst lust” die ze daar verkopen hmmmmm… en ik hou van worst.

Maar die met Salvia & Citroen 🍋 ik vind ze heerlijk. Maar ik wilde vandaag toch iets magerders dus het werd kalfsgehakt🧐 ja ik weet dit doe je niet elke dag. Ik kook ook vaak vegetarisch. Maar als de behoefte er toch is dan ook maar goed.

Kalfs gehakt met Salie & Citroen !

Nodig:

500 gram kalfsgehakt

8 gram salie blaadjes

1 Citroen en schil

1 ei

Beetje paneermeel

Zout

Peper

Pasta

Truffelpasta uit een potje

Ruccola

Gerookte gefermenteerde rode biet

Boen de biologische Citroen goed schoon, haal het schil eraf met een dun schiller. Pers de Citroen uit en hak of snij het schil in dunne reepjes.

Snij de Salie blaadjes ook fijn doe een ei de gehakte schil en Salie bij het gehakt.

En meng dit goed met het citroensap, doe er eetlepel paneermeel bij , wat zout en peper meng alles en maak er ballen van. Worst maken kan natuurlijk ook als je dat goed kan.

Bak de ballen in een koekenpan tot gaar, kook ondertussen de pasta aldente. Giet af doe truffel pasta erdoor en wat Parmezaanse kaas. Serveer op een bord met de kalfsgehakt ballen. Wat ruccola en de gerookte gefermenteerde bietjes. En nu genieten.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: