Geblakerde Aubergine

Ik had zo’n zin in een alleen groente gerecht makkelijk en uit de oven. Geblakerde aubergine is zo lekker.

Je koop er 2 voor 2 personen, leg aluminium rond je gaspit. Dat word dan minder schoonmaak. Draai ze om de 5 min een slag. Op een gegeven moment zijn ze bijna gaar.

Nodig:

1 spaan pepertje

1 eetlepel kappertjes

Theelepel rosé peper, mespuntje kaneel en een mes puntje gember. Hak dit samen tot een mooi sausje. Doe er wat citroensap en klein scheutje olijfolie bij.

Klaar, zet dit weg in een schaaltje.

Nodig:

Halve komkommer geraspt en 4 flinke eetlepels Skyr, wanneer je de komkommer heb geraspt knijp je hem even uit zodat er het meeste vocht vanaf is. Meng nu met wat zout en peper door de Skyr.

Snij 3 pastinaak al punterslijpend in staven. Snij 8 knoflookjes ongeschild door midden. Hussel dit met 2 eetlepels olijfolie in een kom en wat thijm door elkaar en doe in oven vaste vorm.

Zet deze in de oven op 200 graden.

Pel de afgekoelde aubergine, ontdoe helemaal van het geblakerde schilletje. Zet ze even terzijde.

Snij 8 tomaatje door midden en strooi er wat thijm en zout op. Leg deze met de partjes van 2 zoeten aardappels in de oven.

Leg alles na ca 40 minuten op een bord. Leg de Aubergine erop en een telepel tahini.

Eet smakelijk!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: