Kaneelbollen fabriek

2020 een nieuw jaar met nieuwe keuzes.

Nadat ik Carla’s Conditorie heb verkocht in juli 2019 heb ik een tijdje lopen nadenken.

Waar ik goed in ben en wat ik nog meer zou willen doen. Ik ben een week in Zweden geweest om mijn kaneel bollen fabriek idee nog professioneler te maken.

Daar begint nu vorm in te komen. Ik heb mijn nieuwe bak lokatie ingericht. Ben bezig met een vernieuwde logo( deze komt eraan).

En ga wat bedrijfjes in Den Haag benaderen om mijn product uit te proberen.

De Scandinavische kaneelbol!

Ik ga deze in de eerste plaat ongebakken verkopen, maar voor groter gebakken bestelling doe ik ook m’n bakkers jas aan!

Ik ben ook bezig met de Kardemombol en een Vanillebol. En natuurlijk ook de Semla die tot Pasen erg populair is in Scandinavian!

Verder ga ik me ook profileren met de Smörgåstårta: een heerlijke lunch voor vergaderingen, verjaardagen, borrels of andere bijeenkomsten vanaf 8 personen.

Deze op de foto is met Zalm maar kan ook met vlees of vegetarisch.

Als je graag mee wil denken of bestellen neem dan contact met me op.

Ik ga ook workshops geven dus heb je daar zin in neem dan ook contact met me op.

Natuurlijk blijf ik ook af en toe leuke recepten met jullie delen.

Tot snel weer.

Ik hou jullie op de hoogte.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: