Kålrotslåda met verse worst.

Ja jeetje ik ben het er helemaal mee eens, al weken heb ik niets laten horen.

Nu ben ik er weer, ben druk geweest met het in orde maken van mijn workshop ruimte.

En nu is het zo goed als klaar!

AS woensdag mijn eerste opdracht, spannend!

Gisteren had ik zin in een ouderwets lekker gerecht de oude Finse oma Aino maakte dit gerecht als de beste.

Ik heb het nu weer na vele jaren eens gemaakt. Het is met koolrabi.

snij koolrabi in kleine dobbel stenen. 1 kilo kook je in licht gezouten water. Kook tot het helemaal gaar is.

Neem een mixer en mix de koolrabi tot moes.

Doe er zout en peper in en voeg een half theelepel piment en nootmuskaat aan toe. Voeg er nog twee eetlepels gebakken gember aan toe. En mix er nog een eitje door en 30 gram roomboter.

Leg nu alles in een vorm!

Maak ribbeltjes met een vork, leg er nog wat klontjes boter op en wat paneermeel.

Bak het nu in 180 graden in het midden van een oven.

Serveer met een gekookt aardappeltje en verse worst.

Erg lekker met een klikje mosterd. Geniet van dit echte herfst gerecht. Ook heerlijk bij een gebraden kippetje of gehakt ballen.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: