Half gegaarde Zalm op warm bord!

Dit is niet alleen een theatraal voor gerecht maar ook nog eens gezond en lekker!

Ik heb het ooit geleerd in Zweden en verras graag mijn vrienden aan tafel!

Voor dit gerecht heb je de volgende ingrediënten nodig:

Potje mierikswortel of vers wand dat is lekkerder.

3 eetlepels kappertjes

10 cm prei

1/2 rode ui

1 limoen rasp& sap

1 stukje paprika in kleine stukjes

10 cm sellerie

1 avocado

1 appeltje

Snij alles klein pers limoen uit en meng alles in een kom.

Er kan ook nog een scheutje olijfolie door als je het te droog vind.

Smaak af met de mierikswortel pasta, of vers en wat zout & peper.

Verdeel de salade in bakjes met wat plastiek erin, stamp aan en zet weg.

Zet oven op 200 graden en zet gelijk de borden erin.

Neem de zalmzijde en snij er horizontaal dunnen plakken af, zet deze ook even weg.

Zet de grote borden alvast op tafel, neem de hete borden uit de oven en leg op ieder bord theelepel olijfolie.

Leg nu hier de rauwe dunnen plakken zalm op het bord, je hoort het sissen.

De zalm word door het warme bord half gegaard.

Leg de salade op de zalm en draai er nog even wat peper over!

Eet smakelijk!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: