Bonen salade met Indiaase kip!

Wie bid er nou niet voor bonen.

Ze zijn heerlijk en gezond en als je iets makkelijks wil kun je van bonen snel iets lekkers maken zoals deze over lekkere salade.

Omdat je niet altijd heel veel tijd hebt is zo’n blikje van Bonduelle soms een uitkomst!

Nodig:

3 stengels van de sellierie

1/2 rode ui

klein stukje gember

10 cm komkommer

1 appel

1/2 citroen

6 kip dij filé

2 eetlepels rodecurrypasta

2 teentjes knoflook

1 blikje bonduelle bonen mix

6 olijven

1 eetlepel olijfolie

1 zakje broccoli

Meng 2 eetlepels curry pasta met 2 geperste teentjes knoflook en 1 eet lepel olijfolie.

Smeer hier de kip dij filé mee in en zet in de oven op 200 graden 30 min.

Snij nu alle groente klein voor de salade en meng deze met het citroensap, olijfolie.

Kook nu de broccoli bijna gaar.

En als alles klaar is serveer je het en wens ik je een smakelijke maaltijd!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: