Courgette paketje spinazie feta!

De zomer en de zon zorgen ervoor dat ik minder eet en meer drink.

Water maar ook wijn!

Ha ha ja ik heb het zelfde probleem als vele met mij! Ik wil van m’n buikvet af en heb dus gekeken wat ik lekker vind en hoe ik m’n leven niet al te rigoureus hoef te veranderen kwa eten.

Ben bij een vriendin geweest om wat tips over Keto te krijgen.

Ik heb besloten die filosofie daar waar mogelijk in m’n leven deze gedeeltelijk toe te passen.

Ja mijn motto is toch ook wel heb het fijn en geniet.

Nodig:

1 courgette

2 flinke handen spinazie

1 klein bakje huttekäse

1 klein pakje feta

2 eetlepels sambal

2 champignons

Stukje parmezaanse kaas

3 teentjes knoflook

400 gram rauwe gamba’s

Schaaf met een kaasschaaf de courgette in dunne plakken.

Leg de spinazie even in een koekenpan en laat wat slinken. Leg deze op de in een waaier gelegde dunne plakjes courgette. Dan feta zout en peper en dan weer spinazie.

Afsluiten met wat huttekäse waar je een eetlepel sambal door geroerd hebt. Nog plakje feta en maak het paketje dicht.

Leg dit op bakpapier in een oven vaste form. Neem een champignon en leg in plakjes op elke paketje.

Strooi er vers geraspte parmezaanse kaas op.

Zet ca 40 min in 200 graden in de oven.

Marineer ondertussen de gamba’s in de sambal.

Hak de knoflook

Als de pakketjes bijna klaar zijn, bak je eerst de knoflook en dan doe je er de gamba’s bij serveer met de olijven.

Heerlijk smullen en Keto vriendelijk.

Je kan als je dat lekker vind ook nog een tomaten salade hier bij maken met ui en azijn en olijfolie.

Dan waan je je als de 🌞 schijnt in Griekenland

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: