Kalfsbief en Parma rolletjes met pruim & hazelnoot

Toen ik vorige week in Italië was Fabro, mijn avontuurlijke vriendin heeft daar een huis gehuurd! Heb ik een avond een kleine bijdragen aan ons avondmaal geleverd!

Toen we een ix aantal jaar geleden in Gargano naar een kookcursus gingen op een nudiste camping. En elke middag aangekleed in de keuken stonden hebben we met z’n alle de sterren van de hemel gekookt. Ook zo maakte we een avond deze veredelde blinden vinken. Was maar goed dat ze blind waren want er liep behoorlijk wat vrouwelijk schoon naakt rond!

Kalfsbief rolletje met Parma en pruimen met hazelnoten.

Nodig:

Kalfsbief lapjes

Parma ham

Gedroogde pruimen

Hazelnoten

Peper

Leg eerst de ham dan het plakje kalfsbief wat peper de pruimen zonder pit en de hazelnoten.

Rol ze tot een blinde vink!

Bak deze in wat boter of olijfolie gaar, maak er een mooie salade bij!

Wij maakte er een met ijsbergsla en rode sla, heb je geduld pluk de sla . Doe er wat tomaatjes bij, komkommer en verse vijgen.

Maak een dressing van 2 vijgen olijfolie en klein beetje balamico. Klein beetje knoflook zout en peper, giet deze over de salade en serveer het met een mooi glas wijn,

VITA LONGA uit Ficulle en natuurlijke de gebakken blinde vinken! 😇

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: