Biologische varkenshaas met dressing!

Ik weet het maar kon het niet laten, dit gerecht is lekker en zo makkelijk voor te bereiden.

En ook zo lekker.

Maar eigenlijk eet ik niet zo vaak vlees en helemaal geen varken🐷

En is er dan een kans om biologisch te verkrijgen doe ik het.

Ik zou een vriendin dit recept geven en ik dacht ach laat ik er een blog aan weiden. Dus AUB Carol

Wat heb je nodig:

2 varkenshaasjes

6 zongedroogde tomaatjes

10 olijven

Kappertjes

Verse basilica

1 bouillon blokje

1 blaadje laurier

2 takjes thijm of rosemarijn

Voor dressing

2 dl olijfolie 1dl balsamico

1 eetlepel mosterd

2 teentjes knoflook

1 eetlepel honing

1 theelepel thijm

Mix met een staafmixer.

Maak een bouillon en laat dit even opkoken zet laag en laat even staan. Zet hem nadat je de dressing hebt gemaakt weer hoog en wanneer het kookt kook je de haasjes 10 min mee.

Haal ze uit de bouillon en laat iets af koelen. Snij in 5 mm plakken en leg op schaal doe zoveel dressing er overheen als je wilt. Decoreer met kleine stukjes zon tomaat olijven en kappertjes, wat blaadjes verse basilica.

Serveer dit met geroosterde bietjes uit de oven

Snij ongekookte bieten in partjes neem wat olie en eetlepel mosterdzaadjes en zet in oven van ca 200 graden in 30-40 gaar!

De biefjes die je op het bord ziet zijn gemaakt van restje linzen ca 2 dl en auberginesaus ca 1 dl. Ik heb er een eitje in geroerd en wat spelt volkoren meel.

Dik genoeg zodat je ze kan bakken, en super lekker om hierbij te serveren.

Bak ze in olijfolie lekker krokant.

Smakelijk!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: