Citroen pasta met warm gerookte zalm.

Wanneer je veel hebt gekookt heb je soms totaal geen inspiratie, wat ik dan altijd doe is even kijken in m’n koelkast wat er nog is.

Ik had:

3 kastanje champions

1 citroen

Rosé pepertjes

Cremefraise

Stuk warm gerookte zalm

Pasta

1 rode ui

En nog stukje courgette

3 teentjes knoflook

Paar takjes dill

En een restje witte wijn

Wat blaadjes basilica

Pluk de warmgerookte zalm in stukjes.

Hak het rode uitje en de knoflook

Snij de courgette en de champignons en hak de dille.

Neem zest en sap van een citroen.

Bak de ui & de knoflook in een hapjes pan, doe de courgette erbij.

Doe champignons rosé pepers erbij, en bak dit beetje bruin.

Giet er een scheut witte wijn bij en voeg citroenzest en het sap toe, laat even inkoken.

Nu al ruikt het goddelijk!

Doe de crème fraise erbij en roer de dill er door heen.

Zet ook de pasta op en kook deze ardente!

Hak de basilica blaadjes en neem de warm gerookte zalm.

Pak een diep bord, giet pasta af en leg op het bord. Leg er nu de pasta op en dan de saus.

Op de top de gesneden basilica, en smullen maar.

Wat versgemalen peper is ook super.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: