Cremolata met pasta en zalm!

Ja ja ik weet het jullie hebben me gemist! Ik ben druk druk maar wel lekker bezig. Zoals vele van jullie weten heb ik mijn kindje Carla’s Conditorie verkocht.

Ja brut, maar ik weet wel aan wie en die gaan het lekker afstoffen.

En er met een nieuwe frisse kijk mee aan de slag vanaf 1 juli.

Ik ben gewoon een starter, dat vind ik leuk en daar zit m’n kracht. En lekkere koek taart en eten zijn de dingen waar ik graag mee bezig ben.

Laatst hadden we eters en ik hou er niet van om te lang in de keuken te staan dus had ik dit gerecht goed voorbereid.

Nodig:

Verse pasta voor 4 personen.

Winterwortels 500 gram

Peterselie

Knoflook

Boter

Citroen

Olijfolie

Wat Thai chili

En wat Italiaanse kruiden.

8 plakjes Parma

Kabeljauw

Zalm

Snij de wortel alsof je hem punterslijpt!

Rasp schil van gewassen citroen hak peterselie en knoflook, doe dit met het sap van citroen in schaal.

Neem stukje zalm en kabeljauw en rol dit in de Parma ham

Zet alles even weg! Zet oven aan zodra gasten er zijn. 220 graden.

Hussel de winterwortel met scheutje olie thaichili en Italiaanse kruiden en leg ze op een papier beklede bakplaat. Strooi wat grof zeezout erop en bak in ca. 20 gaar.

LET OP!

De laatste 12 minuten leg je de visrolletje op de bak plaat en bak deze ook gaar.

Zet pan met water op en kook de pasta.

Haal de geroosterde winter wortel uit de oven en hussel deze met een klontje boter door het citroen mengsel in de schaal.

Leg de pasta op een bord en daar de winterwortel cremolata op en het stukje vis.

En smullen maar!

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: