Ff niet zo veel inspiratie!

De 🌞 zit achter de wolken, gek dat we daar zo anders door worden. Ik heb net het balkon ingericht, en we verlangen ernaar daar te eten.

Het waait en het is er fris dus nog even een gemis!

Dus zonder al te veel inspiratie toch nog lekker maaltje gemaakt.

Knolselderie met rozemarijn uit de oven.

Nodig:

Knolselderie

Knoflook

Rozemarijn

1 theelepel sambal

2 eetlepels olijfolie

Zout en Peper

Zet oven op 210 graden.

Schil de knolselderie en snij in 2 cm dikken plakken. En snij er staven van 2×2 van. Roer de olie en de sambal samen, doe over de in staven gesneden knolselderie. Doe er de 1 eetlepel fijn gehakte rozemarijn bij en pers 1 of 2 teentjes knoflook.

Doe de Huzzel!

Neem stuk bakplaatpapier en leg daar de staven op.

Strooi wat zout en peper en bak in de oven bruin en gaar.

Koop biologische runder saucijsjes bak deze en kook er wat groente naast.

Misschien niet het meest inspirerende maar wel erg lekker!

Van de knolselderie die je over hebt maak je met de staafmixer en beetje olijfolie een groete dip/ spread.

Je kan er ook ansjovis aan toevoegen dan word het lekker op een toastje!

Ik gooi het liefst nooit iets weg!

Daar we zo lekker aan zee wonen ga ik vanmiddag even naar de vis afslag en haal ik wat sliptongetjes. Dus vanavond word het weer feest ongeacht of de 🌞 te zien is of niet!

Tot snel.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: