Mager maaltje!

Belooft is belooft en dan ga ik er ook voor, gisteren heb ik een appel dagje gehad. Hele dag appels 4 voor ontbijt 1 tussendoor en s’middags weer vier en nog een tussendoortje van 1.

S’avonds gewoon licht eten en de kilootjes vliegen eraf.

Dus het werd een maaltje rijstpapier rollen met de nodige groenten en wat garnalen.

Was op de Visafslag vandaag en heb heerlijke verse kabeljauw gekocht. Deze heb ik gekookt in citroensap. Geserveerd met een heerlijk salade en gekookte rode biet die ik nog uit de grond heb getrokken bij Koningshof in Utrecht.

Koningshof, kennen jullie dat?

Ga er eens heen, je kan er elke zaterdag terecht voor van alles direct uit de kas.

Kortom een koningklijk maaltje!

Nodig;:

1 appeltje in dobbelsteentjes

1/2 rode ui gehakt

3 eetlepels kappertjes

3 sellerie stengels fijn gesneden

1 klein blikje edamame bonen

12 Taggia olijven

5 kastanje champignons

4 gekookte bieten (fijn als deze nog lauw zijn

800 gram kabeljauwfilé

1 citroen sap daarvan!

Rasp schil van citroen en doe dit samen met sap in pannetje kook in 7 min gaar.

Doe er wat peper en zout op!

Meng alle ingrediënten en hak de kastanje champignons klein. Doe er een eetlepel van die heerlijke dressing die ik eerder in m’n blog heb gedeeld en hussel.

Serveer op de wijze die je op de foto ziet. Doe er wat olijven op maar weet dat je niet teveel olijven moet eten wand deze zijn ook best vet!

Lekker mager maar super smakelijk.

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: