Simpel

Saint Tropez ligt weer achter me en mee genomen heb ik heerlijke herinneringen. Wat een dorp van glamour en glitter.

En wat is Frankrijk toch ook mooi!

Een paar kilo extra zijn ook mee gekomen, dat kan bijna niet anders met al die lekkere kaasjes, oesters en champagne🍾🥂

Altijd als ik op vakantie ben haal ik wel het meest simpele gerecht uit m’n toverdoos!

Met vele heb ik dit lekkere gerecht al gedeeld, zelf in de supermarkt aan verdwaalde studenten. Mijn kinderen en m’n bonuskinderen vinden het heerlijk!

Gewoon Spaghetti met blauwschimmelkaas saus.

Nodig:

200 gram Blauwschimmelkaas

Flesje kookroom

Spaghetti

Doe de blauwschimmelkaas in een steelpannetje met de kookroom, laat deze smelten. Te dik doe er wat melk bij. Kook de spaghetti en serveer op diep bord met wat vers gemalen peper, nu de saus en smikkelen maar!

Dit is wel het meest simpelen meestal serveer ik hem met gebakken kip file / champignons en verse groene erwten.

Maar je kan er ook zoals hier aardbeien tomaat en basilica salade bij serveren een fris gerecht.

Nodig:

20 aardbeien

20 kleine tomaatjes

10 (of meer) blaadjes basilica

Rood uitje in maandjes gesneden.

Mijn favoriete dressing:

2 dl olijfolie

1 dl balsamico

1 tl suiker of honing

Beetje mosterd

Zout en peper

Goed mixen!

Bon appétit 🇫🇷🇫🇷🇫🇷viva la France!

JA!

En nu moeten er wat kilootjes af.

Van de vorige keer dat ik in de buurt van de 70 kwam weet ik waar ik kan besparen.

Kaas Zuivel maar ook olijfolie en boter die gaan even uit m’n koelkast. Ik eet natuurlijk altijd al gezond. Veel groente, fruit maar ook veel vezels.

Dus maandag appel dagje en opletten. Want elk pondje komt aan m’n kontje.🤗

Gepubliceerd door carlassmaak

Op mijn 21 verhuisde ik naar Zweden, daar heb ik 20 jaar gewoont en 3 prachtige kinderen gekregen. Mijn interesse in lekker eten maken, had ik al als 14 jarige. Ik eet liever niet als het niet goed of lekker is. Heb veel gemaakt en geproefd. Ik vind eten nog steeds leuk, leuk om te maken en ervan te genieten. En natuurlijk de nieuwe dingen proeven en onderzoeken. Als zelfstandig ondernemer heb ik van alles gedaan, mode en kleding, koken en bakken. Mijn hobby is m’n werk geworden en nu zoek ik nieuwe hobby’s ben gaan schilderen en tekenen. Kortom ik heb een leuk leven, en delen van m’n kennis daar word ik ook blij van. De zaak die ik in juli 2019 verkocht had ik 6 jaar en 9 maanden bestierd. Carla’s Conditorie leeft verder maar nu met nieuwe jonge gepassioneerde eigenaren. Ze doen het goed en leuk! Daar ben ik heel blij mee! Ik heb nu een tijdje uitgerust😂😂 Ja als ondernemer ben ik behoorlijk actief geweest en had dat even nodig. Na wat rust en nadenken ga ik nu verder met mijn kennis. Het word een bollen fabriek! Dus kijk goed op mijn Facebook van Carla’s Smaak of volg me hier! Ik voel me energiek en heb weer zin om te ondernemen!

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: